Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sajtos és finom képes leírás - Saláta, saláta receptek.tlap.hu
részletek »

Sajtos és finom - Saláta, saláta receptek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: salata.tlap.hu » Sajtos és finom
Keresés
Találatok száma - 4 db
Csípős grill sajttal

Csípős grill sajttal

A salátát felvágom a paradicsommal együtt tányérra teszem, és megszórom oregánóval, majd ráteszem a tzatzikit. A chili port / curry port összekeverem a liszttel. A sajt rudakat vörösborba, vagy vízbe mártom, és meghempergetem a csípős porban. Nagyon meleg serpenyőben megsütöm mindkét oldalát, és ráteszem a salátára...

Háromsajtos tésztasaláta

Háromsajtos tésztasaláta

Három határozott ízű, eltérő textúrájú és különböző alakúra vágott sajt, néhány friss zöldség és hideg, selymes tészta kényeztető egyvelege. Bazsalikommal vagy anélkül - vacsorára vagy ebédre. Tésztasaláta-imádóknak, új receptre vadászóknak, éhes nyaralóknak vagy irodában ebédelőknek. A tésztasalátára mindig találsz alkalmat, csak a megfelelő alapanyagokat kell összeválogatni. Összeállítani néhány percbe telik, a hűtésre kell csak egy kis időt szánnod. Jó étvágyat!...

Rukolasaláta kecskesajttal és áfonyával

Rukolasaláta kecskesajttal és áfonyával

Ha tehetjük, minél több ételbe csempésszünk gyümölcsöt, és ha csak lehet, nyersen. A nyári időszakban válogathatunk a jobbnál jobb alapanyagok közt, csupán arra kell ügyelnünk, hogy mit, mivel kínálunk...A salátát megmossuk és alaposan lecsepegtetjük. Az áfonyát nem mossuk, csak megtisztogatjuk az apró levelektől, szöszöktől. A salátát az olajjal és az áfonyával összekeverjük, és rámorzsoljuk vagy rákockázzuk a kecskesajtot...

Gasztronómia - a világ konyhái magazin hírek
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó kulináris élvezetek a füredi reformkori városrész szívében
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó... Május 27-28 szombat és vasárnap szeretettel várunk Balatonfüred első utcai, zenés, családbartát, közösségi, mini gasztró "fesztiválján", vagyis közönség találkozóján, a mi utcánkba a Blaha Lujza utcában. ...Ez a "fesztivál" nem fesztivál... Házigazdák: Horváth-Ház Borgaléria A Horváth-Ház Borgaléria a 21. századi, igényes borfogyasztó vendégek minden...
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet Bordeaux-ban a magyar borok közül
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet... A magyar borok között a tokajiak kapták a legtöbb érmet a Challenge International...
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap a magyar csapat ételeiben
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap... A tokaji bor, a tokaji ecet és a dió is szerepel majd a magyar csapat tál- és...
Sült saláta füstölt mozzarellával

Sült saláta füstölt mozzarellával

A megmosott zöldségeket felaprítjuk, azaz a cukkiniket és a retkeket vastag karikára vágjuk, a kaliforniai paprikákat nagyobb falat méretűre daraboljuk, a kelbimbónak levágjuk a száraz végét, esetleg külső leveleitől megfosztjuk. Miután ezzel megvagyunk, a zöldségeket -a cukkini és a paradicsom kivételével- egy pici olívaolajjal, sóval, borssal, oregánóval összekeverjük, majd előmelegített sütőbe tesszük. 10 perc elteltével hozzárakjuk a szintén ízesített paradicsomot és a cukkinit, majd tovább sütjük kb 8-10 percen keresztül. Mindeközben kikeverjük a mézes-mustáros öntetet, és a hűtőbe tesszük felhasználásig. Amikor a zöldségek elkészültek, félretesszük, a mozzarellát vastag szeletekre vágjuk, és 1-2 ek olívaolajon pár perc alatt pirosodásig sütjük...

Tuti menü