Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vegyesen képes leírás - Saláta, saláta receptek.tlap.hu
részletek »

Vegyesen - Saláta, saláta receptek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: salata.tlap.hu » Vegyesen
Keresés
Találatok száma - 4 db
Fokhagyma, saláta- és csemegehagyma

Fokhagyma, saláta- és csemegehagyma

Többféle csemege- és salátahagyma különlegességgel, vörös-, lila-, ezüst-, fehér- és gyöngyhagyma óriási választékával várjuk vásárlóinkat májustól karácsonyig folyamatosan. Kertészetünkben a hagyma és fokhagyma mellett több padlizsán, paprika, paradicsom, brokkoli fajtát is termesztünk. Termékeink megvásárolhatóak a kertészetünkben, vagy a székesfehérvári városi piacon.

Készítsen könnyű salátákat!

Készítsen könnyű salátákat!

Férje csak ül a tv előtt és meg sem moccan. Kiköveteli magának a Foci VB alatt az állandó kiszolgálást? Vigyázzon nemcsak a saját, de az ő vonalaira is. Chips és pattogatott kukorica helyett készítsen neki salátákat. Finom Saláta - A lilahagymát apróra vágva megsózzuk. A húst, a szalonnát, a sajtot, az almát apróra vágjuk, nagyobb tálban összekeverjük. Hozzáadjuk a pohár tejfölt, a majonézt, a mustárt, a borsot, a sót ízlés szerint. Tálalás előtt 1 órával kell elkészíteni és hűtőben tárolni. Teával és pirítós kenyérrel finom vacsora. Maribor-saláta - A majonézt a trópusi gyümölcskonzerv egyenlő mennyiségű levével elkeverjük. Hozzáadjuk az Eisberg-salátakeveréket és ízlés szerint a trópusi gyümölcsöket. Hozzáadjuk az apró kockára vágott trappista vagy lapkasajtot, végül megszórjuk tetszés szerint sós mogyoróval. Ajánlás: Az apróra vágott füge különleges ízt kölcsönöz a salátának...Soványabb saláta - Waldorf-Saláta

Könnyű ételek

Könnyű ételek

Eldöntötted, hogy nyárra szeretnél megszabadulni a pluszkilóktól, de nem tudod, hogy fogj hozzá? Első lépés: változtass rossz étkezési szokásaidon! Íme, 3 szuper saláta, amelyek karcsúsítanak, és ellátják a szervezeted a szükséges vitaminokkal. Ahhoz, hogy nyárra megszabadulj a zsírpárnáktól, először is étkezési szokásaidon kell változtatnod. A napi ötszöri étkezésbe, délben iktass be finom, idényzöldségből készült salátákat, amelyek tele vannak vitaminokkal és a szervezet számára fontos nyomelemekkel, ásványi anyagokkal. Ha nincs időd másnapra elkészíteni ezeket a finom falatokat, akkor vacsorára is fogyaszthatod őket. A fogyás akkor lesz garantált, ha napközben legalább 1,5 - 2 liter szénsavmentes ásványvizet is elfogyasztasz. Rokfortos-körtés madársaláta - Jégsaláta füstölt lazaccal...A salátát rendezd el a tányéron, a lazacszeleteket sávokban helyezd el a salátaágyon, majd a tormakrémet keverd össze a tejföllel, vagy ha tejszínt használsz, keverd a tejszínbe a tormakrémet, és habosítsd a szifonban. A tormás öntetet töltsd a lazacok közti résekbe...

Gasztronómia - a világ konyhái magazin hírek
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó kulináris élvezetek a füredi reformkori városrész szívében
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó... Május 27-28 szombat és vasárnap szeretettel várunk Balatonfüred első utcai, zenés, családbartát, közösségi, mini gasztró "fesztiválján", vagyis közönség találkozóján, a mi utcánkba a Blaha Lujza utcában. ...Ez a "fesztivál" nem fesztivál... Házigazdák: Horváth-Ház Borgaléria A Horváth-Ház Borgaléria a 21. századi, igényes borfogyasztó vendégek minden...
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet Bordeaux-ban a magyar borok közül
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet... A magyar borok között a tokajiak kapták a legtöbb érmet a Challenge International...
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap a magyar csapat ételeiben
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap... A tokaji bor, a tokaji ecet és a dió is szerepel majd a magyar csapat tál- és...
Paradicsomos babsaláta töltött olajbogyókkal

Paradicsomos babsaláta töltött olajbogyókkal

A babot leszűrjük, leöblítjük. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. Nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, megfuttatjuk benne a fokhagymát. Ráöntjük a paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, és ízlés szerint teszünk bele erős paprikát. Összeforraljuk, majd lehúzzuk a tűzről, és belekeverjük a babot. Félretesszük hűlni...

Tuti menü